реклама 
    
 
      Skype: BestBG
Книги
Фото и Камери
GSM
За офиса
Електроуреди
Аудио и видео
Компютри
Здраве и красота
Спорт и туризъм
Фитнес
Подаръци
Детски стоки
Летни стоки
За дома
18+


  име
  парола

   

  Плащане
  Доставка
  Пишете ни

Навигация: Книги Научна литература Научно-популярна
Египетският код

Автор: Робърт Бовал
Издател: ИК Бард
Страници: 352, мека корица


13.19 лв. с ДДС
Спестявате 1.80 лева от пазарната цена 

Пазарна цена : 14.99 лв.
Количество     
Драматичното развитие на "Загадката Орион"!

"Загадката Орион" представи една много оригинална и вече прочута в цял свят теория за връзка между пирамидите в Гиза и съзвездията в небето. Книгата стана предмет на остри дебати в научната общност.
"Египетският код" развива връзката небе-земя и отправя предизвикателство към отдавна възприетото от мнозина египтолози становище, че пирамидите са били гробници, чиято основна цел е била да приютят телата на мъртвите царе. В добавка към тази теория Робърт Бовал разкрива изумителен "Велик общ план", който включва и великолепните храмове в Горен Египет.

"Египетският код" е различна от всички други книги и подхожда към египетската цивилизация по невиждан досега начин. Много е изписано относно това "как" египтяните са успявали да ориентират монументалната си архитектура с такава прецизност, но въпросът "защо" винаги си е оставал без отговор. Защо древните са обръщали толкова голямо внимание на астрономическите ориентации? И каква функция, практична или символична, се крие зад подобно разположение?Няма въведени стоки
 
 
  Газов котлон модел MINI
  VC-1400.0SK
  Двоен газов котлон NJ NGB 202
  Единичен газов котлон NJ - NGB101
  Мултимедия плейър Hyundai HMB-L110